Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ (Μεσολόγγι 4 & 5.ΑΥΓ.2012


ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..

Για τον Ν.Ο.Δ. Ωρεών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ


      Για άλλη μια χρονιά το τμήμα του Κάνοε-Καγιάκ του Ν.Ο.Δ. Ωρεών , κατάφερε να καταπλήξει  με τις νέες του επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι την 4 & 5/8/2012.

       Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική του τμήματος , αποδείχθηκε και φέτος αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επέστρεψε με Πανελλήνια μετάλλια.

      Συγκεκριμένα τα μετάλλια κατέκτησε η αθλήτρια ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Φύλλη , η οποία κέρδισε την χάλκινο μετάλλιο στην απόσταση των 500 μ. και το αργυρό στην απόσταση των 200 μ.
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Φύλλη

Εκτός των μεταλλίων οι αθλητές του Ν.Ο.Δ.Ω. είχαν ιδιαίτερα σημαντικές κατακτήσεις με τον ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ Δημήτρη ο οποίος διεκδίκησε μέχρι τέλους στις κούρσες των τελικών την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο και τελικά κατέλαβε την 4η θέση στην απόσταση των 1.000 μ. και την 5η θέση στην απόσταση των 200 μ.

    Ο ΠΑΤΣΗΣ Γιώργος ο οποίος επέστρεψε στο άθλημα του καγιάκ μετά από μακρά διακοπή , κατάφερε να τερματίσει δύο φορές στην 3η θέση των μικρών τελικών στις αποστάσεις των 1.000 & 200 μ.
 
   Τέλος ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γιώργος ως το νεότερο μέλος του τμήματος , στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να προκριθεί έως τον ημιτελικό.

Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (Νο 5) τερματίζει 2η με ελάχιστη διαφορά
    
Η συνολική αυτή εμφάνιση των αθλητών είχε ως αποτέλεσμα ο Ν.Ο.Δ.Ω. να καταταγεί στην 8η θέση…!!!!!! του πίνακα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος , μεταξύ των 20 κορυφαίων σωματείων της Ελλάδος……..
  Θα ήταν παράλειψη όμως εάν δεν αναφέραμε ότι η αθλήτρια ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΛΟΥ  Φ. η οποία κατετάγη 2η στην απόσταση των 200 μ. , έχασε το χρυσό μετάλλιο για 29/100 του δευτερολέπτου!!!!!!!!!!!! Και εφόσον είχε κερδίσει την 1η θέση , τότε ο Ν.Ο.Δ.Ω. θα είχε κατακτήσει τελικά την 6η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη….!!!!!!!

        «Θέλω να ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά τους μικρούς μας αθλητές , οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κατά την προετοιμασία τους , ήταν παρόντες κάθε μέρα και κάποιες μέρες δύο φορές την ημέρα για να κάνουν προπόνηση!!!. Και σκεφτείτε ότι ενώ όλοι οι φίλοι και συμμαθητές τους απολάμβαναν τις διακοπές τους αυτοί ξυπνούσαν στις 6.00’ το πρωί για να είναι στην βάρκα τους  στις 7.00’ προκειμένου να βγάλουν μια ιδιαίτερα απαιτητική προπόνηση……..!!!!!  
    Είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων , τους ευχαριστώ πολύ. Φυσικά θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα την προπονήτριά του τμήματος καγιάκ ΤΣΙΓΚΙΣΟΥΡΙΔΟΥ Θωμαή γιατί χωρίς την δική της καθοδήγηση δεν θα ήταν εφικτές οι συνεχείς μας επιτυχίες» , δήλωσε ο υπεύθυνος του Τμήματος ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ   κ.ΜΠΑΜΠΟΣ Βασίλης.

Τέλος ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς του αθλητών για την αμέριστη συμπαράσταση οχι μόνο στα παιδιά τους αλλά και στον Όμιλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: