Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ (Χανιά 13-14/10/2012)


Μετάλλια και στα Χανιά Για τον Ν.Ο.Δ. Ωρεών, στον ομώνυμο διασυλλογικό αγώνα Κάνοε-Καγιάκ
       
 Συνεχίστηκαν οι θετικές εμφανίσεις του τμήματος κάνοε-καγιάκ , αυτή την φορά στον σημαντικότερο διασυλλογικό αγώνα που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Λίμνη Κουρνά στην περιοχή των Χανιών Κρήτης.
Σ’ έναν αγώνα όπου συμμετείχαν τα περισσότερα σωματεία της Ελλάδος με συνολικά πάνω από 150 αθλητές , ο Ν.Ο.Δ.Ω. συμμετείχε με πέντε αθλητές και αθλήτριες και επέστρεψε με τέσσερα συνολικά μετάλλια. Δύο Χρυσά, ένα Ασημένιο και  ένα Χάλκινο.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι Μπαλαγιάννης Δημήτρης και Τριανταφύλλου Φύλλη οι οποία κέρδισαν από ένα χρυσό μετάλλιο στην απόσταση των  200 μ. και ένα ασημένιο και ένα χάλκινο αντίστοιχα, στον μαραθώνιο της πρώτης ημέρας στην απόσταση των 3.000 μ.



Συμμετείχαν επίσης Μπακρατσής Σπύρος, Μουλά Δήμητρα και Στεργίου Γιώργος, οι οποίοι αν και πλησίασαν πολύ δεν κατάφεραν ν’ ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων αφού κατετάγησαν στην 4η θέση στην απόσταση των 200 μ.

«Χαρούμενους και περήφανους, μας έκαναν για άλλη μια φορά αυτά τα παιδιά με την προσπάθειά τους που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες στις συνθήκες προετοιμασίας τους, ειδικά σε σχέση με τους αθλητές των μεγάλων σωματείων της Ελλάδος», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Ν.Ο.Δ.Ω. Κοσμίδη Ελένη, η οποία μαζί με την προπονήτρια του τμήματος Τσιγκισουρίδου Θωμαή ήταν οι συνοδοί της
αποστολής στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: