Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ (Σχινιά 7-8/7/12)



  ΘΕΤΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ

     Μονο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία του τμήματος καγιάκ του Ν.Ο.ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κανόε - καγιάκ , που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 7 & 8 Ιουλίου.

        Στο πλέον ανταγωνιστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των τελευταίων ετών , οι αθλητές του Ν.Ο.Δ.Ω. κατάφεραν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις στους προκριματικούς και ημετελικούς , να προκριθούν και να αγωνιστούν  στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

ΜΟΥΛΑ Δήμητρα
ΜΠΑΚΡΑΤΣΗΣ Σπύρος
             "Τα παιδιά έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν , πολύ δε αν σκεφτούμε τις ιδιάιτερα δυσκολες καιρικές συνθήκες που υποχρεώνονται ν´ αντιμετωπίσουν κατα την διάρκεια της προετοιμασίας τους. Η συμμετοχή στους τελικούς δεν ήταν απλή υπόθεση , αν σκεφτείτε ότι σε κάθε αγώνισμα συμμετέχουν πάνω απο 18 & 20 αθλητές απ´ όλη την Ελλάδα και απο Σωματεία σαφώς μεγαλύτερης δυναμικότητας απο το δικό μας. Όμως για άλλη μια χρονιά οι αθλητές μας , ο Σπύρος Μπακρατσής και η Δήμητρα - Κωνστντίνα Μουλά για φέτος , κατάφεραν να είναι παρόντες στους κορυφαίους της Ελλάδος." , δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος καγιάκ του Ν.Ο.Δ.Ω. κ. ΜΠΑΜΠΟΣ Βασίλης.

      Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αύγουστου στο Μεσολόγγι , θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης , στο οποίο συμμετέχει όλη η νέα φουρνιά των αθλητών του καγιάκ καθώς αφορά παιδιά ηληκίας 11 εώς 14 ετών απ´ όλη την Ελλάδα.

     Η προπονήτρια του τμήματος Θωμαή Τσιγκισουρίδου εκφράζει  την πίστη της στα νέα παιδιά του Ν.Ο.Δ.Ω. δηλώνοντας: "Έχουμε την πεποίθηση ότι και φέτος οι μικροί αθλητές μας θα τηρήσουν την παράδοση των τελευταίων ετών και θα κατακτήσουν για άλλη μια χρονιά Πανελλήνια μετάλλια."



Δεν υπάρχουν σχόλια: