Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥ Ν.Ο.Δ.Ω.

 

ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥ Ν.Ο.Δ.Ω.


    Το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ-Κ) το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε-Καγιάκ Σπρίντ με τη συμμετοχή  242 αθλητών από 19 Σωματεία από όλη την Ελλάδα. Στη διοργάνωση συμμετείχε και το τμήμα καγιάκ του Ν.Ο.Δ. Ωρεών με 5 αθλητές και συγκεκριμένα με τους: Εμμανοηλίδη Αναστασία, Παπαδοπούλου Κατερίνα, Μπακρατση Στέλλα, Εμμανοηλίδη Γιώργο και Ρατζά Γιάννη.


    Όλοι οι αθλητές μας προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος που συμμετείχαν και πανηγυρίσαμε για 2η συνεχόμενη χρονιά ένα Πανελλένηιο χάλκινο μετάλλιο με τις ΕΜΜΑΝΟΗΛΙΔΗ Αναστασία και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα στο Κ2 Κορασίδων Αρχαρίων 500 μ.

    Οι αθλητές μας που αγωνίστηκαν στο τελικό και διεκδίκησαν μέχρι τέλους μια θέση στο βάθρο ήταν η ΜΠΑΚΡΑΤΣΗ Στέλλα με την 4η θέση στο Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 500μ. και το πλήρωμα των ΕΜΜΑΝΟΗΛΙΔΗ Γιώργο και ΡΑΤΖΑ Ιωάννη που κατέλαβαν την 4η θέση στο Κ2 Προαγωνιστικών Αγοριών 200μ.

     Τέλος αξιοσημείωτες η 6η θέση του ΡΑΤΖΑ Ιωάννη στον τελικό των 200μ. Κ1 Προαγωνιστική Αγοριών και η 9η θέση τον τελικό της ΜΠΑΚΡΑΤΣΗ Στέλλας στο Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων.

   Την αποστολή συνόδευσε η Εφορος του τμήματος Κανόε-καγιάκ του Ν.Ο.Δ. Ωρεών
Κοσμίδη Ελένη και το μέλος του Δ.Σ. Κυργιώργη Μαρία.

      Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ν.Ο.Δ. Ωρεών για τις επιτυχίες τους, την προσπάθειά τους, ευχόμενοι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον και ευχαριστούμε θερμά όλους του γονείς που είναι πάντα δίπλα στο τμήμα καγιάκ του Ομίλου.









 


Δεν υπάρχουν σχόλια: