Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή πίτας και βράβευση αθλητών του Ν.Ο.Δ.Ω.


ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Δ.Ω.

     Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09/02/2020 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών, στα πλαίσια της ετήσιας κοπής πίτας , ο Ν.Ο.Δ.Ω. βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν το 2019 στους Πανελλήνιους αγώνες.

κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης
     
    Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε-Καγιάκ και Ταμία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Αντώνη.


     Στην εκδήλωση με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου μας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ Ν., τους Αντιδημάρχους κ.κ. ΜΥΣΙΡΛΗ Α. & ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ Α. , τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. ΤΟΟΥΛΙΑΣ Α. , τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ωρεών κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ Γ. , τον Διοικητή του Α' Λ.Τ. Ωρεών Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Χ., τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, γονείς και πλήθος κόσμου, που μας τιμήσαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους.
   
   

Μετά την προβολή ενός βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκε το σύνολο των δραστηριοτήτων της προηγούμενης χρονιάς (δείτε το βίντεο εδώ) , ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών μας.









































    Επίσης βραβεύτηκαν οι προπονητές του Ν.Ο.Δ.Ω.
ΤΣΩΝΟΣ Αντώνης (Κολύμβηση) , ΦΛΩΚΟΥ Ζωή (Κάνοε-Καγιάκ) &  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γιάννης (Ιστιοπλοΐα)
ΤΣΩΝΟΣ Αντώνης

ΦΛΩΚΟΥ Ζωή



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γιάννης










     
           Τέλος ο Ν.Ο.Δ.Ω. εκτιμώντας την παρουσία και την εξαιρετική προσπάθεια,  τίμησε το σύνολο των αθλητών του που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες διοργανώσεις , ευχαριστώντας τους για την τιμή που μας έκαναν να μας εκπροσωπήσουν !

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
     
ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ
ΑΘΛΗΤΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
        




























Δεν υπάρχουν σχόλια: